Γεννήθηκα στο Μουνί του Μάλι από μητέρα Μαλιαρή και πατέρα Ξανθιώτη.


View Larger Map

Βγήκα με μουνί ξανθό αλλά μαλλιαρό. Πήρα δηλαδή και από τη μαμά και από τον μπαμπά.

Ο στόχος μου είναι χαλασμένος από τα πολλά βελάκια που του πετάω, με αποτέλεσμα να τρυπάνε τον τοίχο και να φωνάζει η μαμά μου. Γι΄αυτό και έφυγα από το σπίτι μου και τώρα μένω με τη μάνα μιας φίλης μου, αλλά και αυτή είναι μαλακισμένη και μάλλον θα φύγω και απο εδώ.

Ίσως ο Νικ (το αίσθημά μου) μου ζητήσει να τον παντρευτώ και να μείνουμε μαζί.

Θέλω να κάνουμε ένα παιδί και ένα κορίτσι. Θα τους δώσουμε χριστιανικά ονόματα και κάθε Κυριακή θα τα πηγαίνουμε στον παπα-Λάμπρο να τους μάθει το σεξ από μικρή ηλικία. Η γνώση είναι δύναμη.

Άσε που ο θεός είναι τζάμπα νταντά, όπως είπε και ο Ricky Gervais, γιατί ο φόβος φυλάει τα έρημα και τα στέππα καμμία φορά.

Αγαπώ το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ (τώρα και ροζ Συριζύ) και δεν ξέρω ποιόν να ψηφίσω. Είναι και οι δυο καταπληκτικοί. Μου αρέσει επίσης πολύ φέτος που έχουν τόσους νέους ανθρώπους υποψήφιους με φρέσκιες ιδέες και όχι σκατά στο κεφάλι. Μάλλον θα ψηφίσω Λάος όμως γιατί είναι πολύ έξυπνος, ικανός και αγαπάει την πατρίδα και την θρησκεία μας. Α! Μόλις έκανα εμετό στον εγκέφαλό μου. Εντάξει, πέρασε.

[Απτνέιτ 2016: όπου Πασοκ και νδ βάλε Σύριζα και Αυγά]

Αυτά, θα συνεχίσω αύριο γιατί τώρα θα πάρω τηλέφωνο το αγόρι μου να τον καλέσω που θέλει η μαμά να τον γνωρίσει. Τα έχουμε σχεδόν μισή μέρα και η μητέρα θέλει να τα γνωρίζει όλα γιατί με αγαπάει και θέλει το καλό μου. Επίσης, έχει εμπειρία ενώ εγώ είμαι άπειρη στη ζωή, αλλά όχι στο σεξ.

Σας αγαπώ όλους,