Λεύκανδροι φεμινιστές

Στην Ελλάδα, με φανταστική έρευνα που έγινε τον Ιαγουάριο του 2016, εφέτο δηλαδή, μάθαμε ότι ο αριθμός των ζευγαριών που βαφτίζουν τα παιδιά τους χριστιανά είναι μόλις 3%. Οι λοιποί 97% είναι διαφωτισμένοι, μορφωμένοι άνθρωποι που ανήΚόναν ο Βάρβαρος εις την Δύσιν και αντιλαμβάνονται ότι είναι πλύση εγκεφάλου να υποχρεώσεις  ένα ολοκαίνουριο, φρεσκότατο πλασματάκι να ανήκει στην σέκτα (cult) σου φορ λάιφ. Έτσι, κάπως αθόρυβα, ξεψυχάει το πανηγύρι με τους μίνι-λάιτ πνιγμούς βρεφών στις κολυμπήθρες και τα κουφέτα και τις λαμπάδες και το υποχρεωτικό μέμπερσιπ στις σέκτες πέφτει κατακόρυφα. Νοτ.

Η ίδια έρευνα μας ενημέρωσε ότι το 99.99999% των ενηλίκων ελληνικών ανδρών της Ελλάδος είναι συνειδητοποιημένοι φεμινιστές που αγαπούν τις γυναίκες, δεν σχολιάζουν νυχθημερόν πόσο μεγάλες πουτάνες είναι και σε κάθε αδικία που συμβαίνει γύρω τους εξανίστανται και φρικάρουν. Αν ένα πράγμα δεν αντέχουν είναι η αδικία και η ανελευθερία.

Δηλαδή οι κάφροι που παρενοχλούν σεξουαλικά καθημερινά και παντού, από τους χώρους εργασίας μέχρι την λαϊκή που πάμε για τα ζαρζαβατικά της εβδομάδας, είναι οι ίδιοι 45 άντρες παννεληνίως που πηγαίνουν από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό για να προλάβουν να την πέσουν σε όλες τις γυναίκες. Όταν πεθαίνει ένας, βγαίνει με κλήρωση ο αντικαταστάτης του. Βέβαια ψοφάνε γρήγορα από την κούραση, αλλά ένας είχε καταφέρει να φτάσει τα 69 έτη ζωής, οπότε και δολοφονήθηκε από την τελευταία 15χρονη που παρενοχλούσε, όταν αυτή δεν άντεξε να ακούει για 10 μήνες τα ίδια αστειάκια με το 69. Δηλαδή δε δολοφονήθηκε, του την είπε και έπαθε καρδία από το σοκ, αλλά ήταν ντυμένος προκλητικά και δεν έφταιγε αυτή. Η αδέκαστη δικαισύνη δεν δέχτηκε όμως ότι προκάλεσε αυτός, διότι ως γνωστόν προκαλούν μόνο οι γυναίκες και ειδικά αυτές με χιτζάμπ, ή μίνι, ή κραγιόν, ή τακούνια, ή φλατ, ή αθλητικά, ή μπότες, ή τσάντα, ή γενικώς.

Έκπληξη προκαλεί το ποσοστό των φεμινιστών και ότι παρά το ποσοστό αυτό, υπάρχει ακόμα τόση ανισότητα παντού. Πάντως, είναι γεγονότο αδιαμφισβήτητο ότι όλοι οι Έλληνοι είναι φεμισιστές, γεγονότο το οποίο αποδείχθηκε για άλλη μια φορά προψές, όταν όλοι οι Έλληνοι άντροι πάθανε μαζικό νταγλαμά, όταν είδαν κοριτσάκι με χιτζάμπ στην ελληνική παρέλαση των Ελλήνων. Η ακατανίκητη μαλακία ανάγκη να την σώσουν από την βλακεία και άγνοιά της, ξεπεράστηκε μόνο από την συγκινητική, η αλήθεια δεν είναι, ανάγκη τους να την δουν ελεύθερη να φοράει ότι οι ίδιοι εγκρίνουν γι’αυτήν.

Όλοι με μια φωνή ανεφώνησαν ότι δεν ξέρει τι κάνει και έχει φάει προσυλητισμό και πλύση εγκεφάλου, σε αντίθεση με τα παιδιά τους τα αβάφτιστα, τα οποία επέλεξαν να μην βαφτίσουν για να μην είναι και οι ίδοι μαλάκες προσυλητιστές που κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά τους.

Η μαλακία αγάπη είναι στρόνγκ with these ones, όταν υποστηρίζουν ότι έτσι προκαλεί, η μουσουλμάνα  με την χιτζάμπ και το σακάκι και την μακριά φούστα, ενώ αυτοί οι φίλοι της ελευθερίας θέλουν όλοι να είναι ελεύθεροι να μην φοράνε αυτά που δεν θέλουν οι ίδιοι, αυτοί οι διαφωτισμένοι. Εκτός βέβαια από αυτά τα πουτανάκια με τα μίνι ‘μέχρι τον αφα-λό’λ και τις τακούνες, γιατί και αυτές προκαλούν και ας μη φοράνε χιτζάμπ και σακάκι και μακριά φούστα. Γενικώς, είτε έτσι, είτε αλλιώς αυτοί βλέπουν πρόκληση, αλλά αυτό οφείλεται στην αγάπη τους για τις γυναίκες και για το ότι θέλουν να τις βλέπουν λεύτερες να επιλέγουν τα ρούχα που εγκρίνουν οι ίδιοι.

Τόσο διαφωτισμό είχαμε να δούμε από τον μεσαίωνα και τόσο φεμινισμό από την Αλ Κάιντα. Εχμ, συγγνώμη, παράσιτα, εννοούσα ότι εδώ εμείς είμαστε συγκλονισμένοι πραματικώς με την μαλακία αγάπη και την σκληρή μάχη των ανδρών αυτών που θέλουν να μας σώσουν από την βλακεία και την άγνοιά μας και να μας διδάξουν την απέραντη σοφία τους, καθώς και να μεταλαμπαδεύσουν τις στυλιστικές τους γνώσεις και επιλογές στις νεότερες γενεές.

Οι διαφωτισμένοι, λόγω της αγάπης στους στην ελευθερία, στέκονται στο πλευρό των παιδόφιλων που βγάζουν φωτογραφίες τις περιοχές των γεννητικών οργάνων των ανήλικων κοριτσιών, γιατί εντάξει, δεν φοράνε και χιτζάμπ, απλά παιδόφιλοι είναι που βγάζουν φωτογραφίες από ανήλικα κοριτσάκια με μίνι.

Ένα δάκρυ κυλάει από το μάτι κάθε ενός από εμάς, όταν διαβάζουμε από τους ελληνικούς διαφωτισμένους ευρωπέους συνανθρώπους μας να μας ενημερώνουν ότι οι μουσουλμάνες δεν επέλεξαν να φοράνε χιτζάμπ και τους επεβλήθη από κακούς μισογύνηδες της μυθικής Αραβίας. Αυτοί όμως, σαν καλοί ελληνικοί διαφωτισμένοι ευρωπέη βρήκαν τη λύση: να απαγορευθεί η χιτζάμπ, έτσι ώστε να νιώσουν οι μουσουλμάνες την ελευθερία στο πετσί τους και να συνειδητοποιήσουν ότι οι ελληνικοί διαφωτισμένοι ευρωπέη συνάνθρωποί τους δεν είναι τίποτα υπανάπτυκτοι χιμπατζήδες που θέλουν να τις υποχρεώσουν να φοράνε ή όχι συγκεκριμένα ρούχα, γιατί τι είναι? Τίποτα μαλάκες υπανάπτυκτοι μισογύνηδοι Άραβες?